feesten
Feesten & partijen

Van bruiloft tot kraamreceptie

Bij ons viert u uw feestje zoals u dat wilt. Een bruiloft, feestavond, receptie of buffet, kijk hieronder voor de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? In overleg is veel mogelijk. Bel ons voor een afspraak.

Bruiloft
De Theeschenkerij is een ideale locatie voor uw bruiloft. Of u het nu groots wilt aanpakken of liever wat bescheiden, wij luisteren naar uw wensen. In overleg regelen we met u de indeling van deze onvergetelijke dag. Ook bieden we de mogelijkheid om elkaar het jawoord te geven op deze historische locatie.

Feestavond
Bent u jarig, viert u een jubileum of is er een andere gelegenheid waarvoor u een feestje wilt geven?  We maken er een onvergetelijke avond van. Met of zonder muziek. Dat is aan u.

Receptie
Een kraamreceptie, een nieuwjaarsborrel of ziet u Abraham of Sarah? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Hapjes en drankjes stellen we in overleg met u samen. En wanneer u dat wilt, kunt u uw receptie afsluiten met een buffet.

Buffet
Uitgebreid eten in een ongedwongen sfeer… Wij serveren diverse buffetten waaronder een koud, warm, Italiaans en tapas buffet, maar ook een barbecue is mogelijk. De samenstelling bepalen we in overleg met u. En wilt u de maaltijd lekker afsluiten? Op verzoek regelen we ook een dessertbuffet.

Prijzen

Contact

Adres

De Theeschenkerij

Velserbeek 3

1981 LA Velsen-Zuid

Contact

tel. : 0255 514 244